The key to music

 Friso Woudstra

   Ervaringen van Leerlingen

 

 

“De lessen bij Friso zijn erg leerzaam. Hij stelt me op mijn gemak waardoor ik kan ontspannen en er een prettige sfeer is om te kunnen leren. Friso luistert naar je wensen en observeert goed waardoor lessen persoonlijk en op maat zijn. We focussen in de lessen op het verbeteren van techniek om muziek mooier te laten klinken en altijd staat het plezier voor de muziek voorop. Friso sluit bij je aan en stimuleert om verder te ontwikkelen. Hij daagt je uit en helpt je zelfvertrouwen te vergroten.”

 

                                                                      Kelly Reiber van Santen

 

 

 

 

 

 

 

 

“Friso is altijd positief. Of je het nou kan of niet, dat maakt niet uit. Hij is heel geduldig en geeft je zelfvertrouwen. Het gaat bij hem om meer dan noten spelen. Hij leert je echt muziek maken en plezier staat voorop. Hij is mijn vierde pianodocent en de beste!”

                                                                               Jantine de Vogel

 

 

 

 

 

 

 

 

“Genieten! De lestijd vliegt voorbij, want Friso neemt je op zijn aanstekelijke manier mee in de muziek. Techniek is belangrijk maar dient als doel de muziek (en niet alleen de noten) tot z'n recht te laten komen. Soms doen we ook gehoortraining, muziektheorie of een muziekstuk buiten het boek om. Echt iedere les leer ik iets nieuws. En altijd ga ik vrolijker en met meer energie weg dan dat ik kwam. Pianoles bij Friso is een cadeautje aan jezelf!”

 

                                                                       Gerlinde van Gemerden